15 Aralık 2016 Perşembe

Kelebek Sınav-Yazılı Sistemi Programı İndir

Ortak yazılılarda kullanılmak üzere hazırlanan kelebek sınav yöntemi ile öğrencileri karma oturma düzeni ile oturtabilir bu şekilde kopya çekme oranını minimuma indirebilirsiniz. Kelebek Sınav Programı kullanımı gayet basit olup oluşturulan sınıf öğrenci listelerini bir tık ile farklı sınıflara dağıtabilir ve listeleri excel ortamından alabilirsiniz.Yalnız programı kullanırken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Klasör içindeki dagitim_asama_13.exe uygulamasını çalıştırdığınızda;

<<   karmalar.csv, ogrenciler.csv, siniflar.csv    >>

dosyalarındaki bilgiler kullanılarak Karma_OturmaPlanlari.xls ve Karma_SinifListeleri.xls oluşturulmuş olur.

Burada uyulması gereken en önemli husus karmalarda yazılan sınıf isimleri ile öğrenciler de yazılı olan sınıf isimlerinin aynı olmasıdır.

Kelebek Sınav Programını indirmek için linki tıklayınız...


4 yorum:

  1. bu program demo mudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle kusura bakmayın biraz geç dönüş yaptığımız için. program demo değildir adımlar doğru uygulandığı takdirde sorunsuz çalışır. Iyi çalışmalar.

      Sil
  2. Program güzel yalnız sınıf mevcutları kısmı sıkıntılı. Örneğin 34 kişilik sınıf için sıra 6, sütun 6 yazıldığında 6x6=36 kişi olarak dağıtım yapıyor. Burası biraz esnek olsa idi, 34 kişilik sınıf için, 26 kişilik sınıf için ayarlama yapılabilseydi daha güzel olacaktı. Arkadaştan ricam onu düzeltirse geçen yıl kullandığım ücretli programı aratmıyor. Saygılar.
    ergin.karabas@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Sıra sayılarını değiştirdiğimde uygulamıyor. Sıraları tek kişilik olarak nasıl düzenleyebiliriz acaba?

    YanıtlaSil